sâmbătă , decembrie 2 2023
Home / Servicii / Angajari Brasov

Angajari Brasov

Sunt rentabile joburile in studiourile din Brasov?

Absolventele de liceu se gandesc foarte serios la ideea de a se angaja in cadrul unui studio de video chat Brasov. Aceasta idee le-a venit dupa ce au gasit mai multe anunturi ale studiourilor care cauta modele.

De ce isi doresc fetele o asemenea cariera in loc sa se gandeasca la facultate? De ce considera ca ar fi mai rentabil un asemenea job decat studiile superioare? Vom dezbate chiar acum acest subiect.

Locurile de munca in studiourile de video chat Brasov

Mai intai de toate facem precizarea ca si aceasta industrie este legala in tara noastra. Videochatul a fost reglementat de foarte multi ani in Romania. Mai exact, a fost reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004.

Asadar, fetele care urmeaza o asemenea cariera au un job legal. Au contract de munca la fel ca in orice alt domeniu de activitate. Au de asemenea si asigurare medicala platita dar si contributiile la stat le sunt platite.

In ceea ce priveste veniturile lunare, acestea sunt foarte mari. Doar in prima luna de exemplu, modelele pot castiga in jur de 1000 de dolari. Ulterior, vor acumula experienta, vor invata sa abordeze clientii si vor castiga mai multi bani.

Video Chat BrasovFoarte multe tinere care lucreaza in studiourile de video chat Brasov castiga in jur de 5000 – 10.000 de dolari in fiecare luna. Aici trebuie mentionat faptul ca sunt incluse si diverse bonusuri. Studiourile apreciaza fidelitatea modelelor si le rasplatesc odata la cateva luni sau la un an cu bonusuri foarte mari.

Cand fetele care deja fac parte dintr-un studio de videochat aduc alte modele noi, primesc bonus de recomandare. Fiecare studio are propria politica si ofera bonusuri mai mici sau mai mari. Cu toate acestea, cel putin 200 de dolari tot vor primi modelele pentru recomandarea prietenelor lor.

De asemenea, merita mentionat faptul ca fetele care aleg o asemenea cariera, isi pot indeplini visele. Nu multe fete reusesc ca pana la 24 – 25 de ani sa isi cumpere o locuinta si o masina, fara a avea rate la banci. Ei bine, fetele care lucreaza in studiourile de video chat Brasov isi pot permite astfel de lucruri.

Cat de mult muncesc modelele?

Toata lumea se asteapta ca fetele care lucreaza intr-un studio de videochat Brasov sa lucreze putin. Intr-adevar, modelele ajung sa castige in fiecare luna foarte multi bani. Acestia provin din salariul lunar si din bonusuri.

Trebuie mentionat insa faptul ca fiecare model munceste din greu pentru acesti bani. Fiecare model de videochat Brasov isi merita banii pana la ultimul cent.

Modelele care au salarii foarte mari, lucreaza in fiecare zi cel putin 8 ore. Unele ajung sa lucreze peste 160 de ore in fiecare luna (fac si ore suplimentare). Deci, banii nu le cad din cer, asa ca trebuie sa munceasca in fata camerei web pentru a castiga suficienti bani.

Adevarat insa este si faptul ca au programul flexibil. Acesta este unul dintre marile avantaje. Isi pot alege intervalul orar in care doresc sa isi desfasoarea activitatea. De exemplu, studentele prefera ca ziua sa mearga la facultate iar noaptea aleg sa munceasca. In aceasta situatie isi pot urma si studiile si pot castiga si multi bani. Isi vor pati chiria si le vor ramane suficienti bani pentru a trai fara grija zilei de maine.

Check Also

Angajari Modele Videochat

Angajari Modele Videochat

De ce calitati au nevoie fetele care aplica pentru angajari modele videochat? In ultimii ani, …