duminică , iulie 21 2024
Home / Constructii / Case Mici Din Lemn

Case Mici Din Lemn

Case Mici Din Lemn

La constructia unor Case Mici Din Lemn, trebuie sa aveti numeroase detalii in vedere. De aceea va recomandam sa scapati de griji si sa apelati la experti in constructia de case de acest tip. Deoarece o firma axata pe constructia de case din lemn stie deja toate detaliile necesare unei locuinte rezistente si de calitate.

Case Mici Din LemnO Firma Constructii Case Din Lemn stie ca o locuinta rezistenta necesita o structura de calitate. Iar lemnul utilizat la structura trebuie sa fie foarte durabil. Trebuie sa stiti ca lemnul utilizat in constructii si tamplarie se imparte in 3 mari categorii. Pentru strcutura se utilizeaza lemne care apartin primei categorii, lemne foarte durabile. Iar in aceasta categorie se afla pinul, stejarul, tisa, duglasul si multe altele. Pentru restul constructiei se pot folosi si lemne din celelalte doua categorii (lemne cu durabilitate medie si scazuta).

Dar exista multe alte detalii, de care va tine cont echipa de constructori. Una dintre aceste detalii este tratamentul lemnului pentru a deveni ignifug. Astfel, se vor evita incendiile. In cazul in care nu va simtiti in siguranta cu un singur tratament, veti putea alege un al doile. Astfel, scazand posibilitatea unui incendiu foarte aproape de zero.

Materialele izolante sunt si ele importante. O casa din lemn izolata termic corespunzator va mentine caldura locuinta pe toto timpul iernii.

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre proiectare instalatii CCTV Brasov Atat persoanele fizice cat si …