miercuri , mai 31 2023
Home / Constructii / Case Prefabricate

Case Prefabricate

Exista case prefabricate avantajoase pentru cumparatori?

Pentru persoanele care cauta locuinta potrivita, solutia poate consta in achizitia unei case prefabricate. Acestea sunt case care difera foarte mult de casele traditionale prin faptul ca nu sunt construite pe santier.

Mai exact, casele prefabricate sau modulare sunt fabricate intr-o fabrica de productie. Toata structura unei astfel de case este fabricata de catre experti, intr-o fabrica de productie, dupa care casa vine asamblata.

Procesul de asamblare al unei case modulare are loc pe santier, unde deja exista fundatia casei. De asemenea, tot specialistii se vor ocupa si de acest proces de asamblare case modulare.

Avantajle majore ale unei case prefabricate

Casele modulare sunt foarte avantajoase pentru cumparatori. Daca intentionati sa cumparati o asemenea locuinta, va prezentam pe scurt cateva avantaje interesante ale acestora.

1. Sunt mai ieftine decat casele traditionale

Cand vine vorba despre costurile de achizitie, casele modulare sunt mai avantajoase decat cele traditionale. Unul dintre motivele pentru care costurile sunt mai mici il reprezinta faptul ca aceste case nu sunt construite pe santier. Ele sunt construite intr-un mediu interior controlat. Aceste case sunt de fiecare data fabricate la timp, iar pe santier are loc doar asamblarea.

Case PrefabricateIn plus, firmele de specialitate cumpara cantitati foarte mari de materiale, la preturi reduse. Din acest motiv isi permit sa produca, sa asambleze si sa vanda aceste case prefabricate la preturi reduse. In final, o casa traditionala de dimensiuni similare poate costa cel putin dublu in comparatie cu o casa modulara sau prefabricata.

Din punct de vedere financiar asadar, lucrurile sunt cat se poate de clare. Nu exista o optiune mai buna decat casele modulare.

2. Calitate suparioara

Aceste case sunt fabricate dupa cum spuneam in diverse fabrici de productie. Acolo, intreg procesul este urmarit de catre meseriasi specializati in constructii modulare. In plus, sunt folosite masini, utilaje si unelte de ultima generatie. Drept urmare, constructia este de calitate superioara, si mult mai rapid finalizata.

Calitatea este asigurata si de faptul ca firmele achizitioneaza materiale premium care sunt depozitate in depozite acoperite si instalate in cladiri. Astfel se obtine structura casei, care urmeaza sa fie asamblata pe santier.

3. Timp redus pentru a construi casa

Un alt avantaj semnificativ este reprezentat de timpul redus pentru a finaliza o astfel de casa. Totul se datoreaza intr-o foarte mare masura faptului ca toata structura unei astfel de case este fabricata de catre experti, intr-o fabrica de productie.

Cand structura casei este finalizata, este ulterior transportata spre santier. Acolo are loc procedura de amplasare si asamblare a casei peste fundatie. Si pe santier, tot expertii vor fi cei care se vor ocupa de amplasarea casei.

Se spune ca o asemenea casa poate fi finalizata la cheie in functie de suprafata aleasa, undeva intre 30 si 70 de zile. Cu cat proiectul casei este mai complex si mai elaborat, cu atat mai mult dureaza procedura.

Facand o comparatie insa intre casele traditionale si cele prefabricate, casele prefabricate pot fi construite in doar jumatate din timpul necesar unei case traditionale.

Concluzie

Foarte multe avantaje sunt asociate cu aceste case modulare. Datorita acestora, daca intentionati sa achizitionati o casa, luati constructiile modulare in serios. Pot reprezenta cea mai eficienta solutie pentru dvs. din toate punctele de vedere.

Nu veti gasi case traditionale care sa va poata oferi avantaje la fel de importante precum casele modulare. In plus, acestea din urma sunt si mai ieftine cu pana la 50%.

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre proiectare instalatii CCTV Brasov Atat persoanele fizice cat si …