miercuri , mai 31 2023
Home / Servicii / Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

De ce sunt necesare Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov pentru telefoane Samsung?

Intr-un service gsm se pot deplasa utilizatori cu diverse modele de telefoane pentru Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov. Chiar si persoanele care detin smartphone-uri de la Samsung se pot confrunta cu aceasta problema.

Spunem ca si acesti utilizatori pot avea o asemenea problema deoarece Samsung este totusi, cel mai important producator de telefoane mobile inteligente din industrie.

Acest articol va prezinta in continuare cateva motive datorita carora sunt necesare reparatiile placii de baza a unui smartphone de la Samsung.

Daca detineti un astfel de telefon sau intentionati sa cumparati unul, acest articol vi se potriveste perfect. Cititi cu atentie pentru ca toate informatiile pe care le veti asimila sunt foarte importante.

Motivele unei Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Exista mai multe motive ale unei eventuale Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov. In continuare vi le prezentam pe cele mai evidente dintre toate.

1. Patrunderea apei

Acesta este unul dintre principalele cauze ale defectarii placii de baza, deoarece apa are impact asupra bateriei cu litiu, cablului si altor parti electronice din interiorul carcasei. In plus, va cauza extinderea bateriei, scurtcircuitul si va face ca telefonul Samsung sa functioneze anormal.

Placa de baza Samsung este plina de cipuri de module, astfel incat intrarea chiar si a unui strop de apa poate provoca scurtcircuit atunci cand electricitatea ruleaza in interiorul placii de baza. Pentru a minimiza efectul de intrare a apei, ar trebui sa inchideti imediat telefonul inteligent Samsung.

Nu scuturati telefonul pentru ca sescurge apa, si dispozitivul nu va functiona in majoritatea cazurilor. Se recomanda sa va uscati telefonul si sa-l trimiteti la expertii in reparatii telefoane de la service gsm Brasov cat mai curand posibil.

2. Intretinere neglijenta

Odata ce smartphone-ul dvs. Samsung cade accidental pe o suprafata tare, este posibil sa se confrunte cu o defectiune a placii de baza, in afara de craparea ecranului. In mod evident, defectiunea poate fi mai mult sau mai putin grava in functie de cat de puternica a fost cazatura.

Pe langa factorii externi, intretinerea neglijenta ar putea provoca si defectiunea placii de baza. De exemplu, la inlocuirea bateriei, unghiul gresit al fortei aplicate ar rupe imbinarea de lipit dintre conectorul bateriei si placa de baza.

Reparatii Pe Placa De Baza Telefon BrasovIn special, trebuie sa tratati cu grija inlocuirea bateriei. Va rugam sa retineti ca nu trebuie sa inlocuiti singur bateria daca nu sunteti profesionist. Exista experti in reparatii hardware care isi desfasoara activitatea intr-un service telefoane Brasov. Acesti profesionisti va ajuta cu mare drag indiferent de modelul Samsung pe care il detineti.

Simptomele unei placi de baza Samsung defecta

Exista mai multe semne care pot indica faptul ca sunt necesare Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov. In continuare va prezentam cateva dintre cele mai cunoscute astfel de simptome.

1. Anumite functii nu pot functiona normal

WiFi sau Bluetooth

Cand aflati ca, desi ati activat WiFi sau bluetooth, nu va puteti conecta sau conexiunea arata intotdeauna „conectare”.

Senzor de proximitate

Cand se intampla acest lucru, smartphone-ul dvs. Samsung nu va opri automat ecranul cand sunati pe cineva si il asezati aproape de ureche. Aceasta arata ca senzorul dvs. de proximitate este defect.

Incarcare

Smartphone-ul dvs. Samsung nu se incarca atunci cand se conecteaza cablul de incarcare. Acest lucru se poate datora defectiunii circuitului integrat pe placa de baza pentru controlul incarcarii. In afara de aceasta, va aparea o descarcare a bateriei. Daca service-ul de reparatii identifica ca nu este nimic in neregula cu portul de incarcare, ar trebui sa inlocuiti placa de baza.

2. Apar anomalii

Creste temperatura

Cand bateria se afla intr-o stare de inalta tensiune sau cand indeplineste functii mai consumatoare de energie, cum ar fi jocuri si filme, temperatura bateriei va creste.

Acest lucru se datoreaza reactiei chimice severe de ioni de litiu din interiorul bateriei care provoaca o reactie exoterma, care este un fenomen normal. Cu toate acestea, daca temperatura smartphone-ului Samsung creste usor in mod constant, este probabil din cauza problemei placii de baza.

Acestea sunt asadar, cateva dintre semnele care arata foarte clar ca exista probleme ale placii de baza Samsung. Nu va ramane decat sa mergeti cu dispozitivul intr-un service gsm Brasov. Expertii in reparatii telefoane vor repara sau vor inlocui placa de baza in functie de cat de afectata este placa de baza originala a telefonului.

Check Also

Formatie Botez

Formatie Botez

Formatie botez la cel mai important eveniment al parintilor O formatie botez poate fi surpriza …