miercuri , octombrie 4 2023
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Lemn

Brichete Din Lemn

Brichete din lemn

Liniile de productie utilizate pentru a fabrica Brichete Din Lemn genereaza profit. Se numesc linii de brichetare. Reprezinta o componenta a fluxului tehnologic dintr-o fabrica de profil industrial. Brichetele din lemn pot fi folosite atat de consumatorii persoane fizice, cat si de consumatorii persoane juridice.

Infiintarea unei afaceri avand ca si activitate reglementata fabricarea brichetelor pentru incalzire termica reprezinta o investitie profitabila. De regula, recuperarea investitiei se face in termen de un an de la data punerii in functiune. Profitul este in continua crestere, de la un an la altul. La ora actuala, brichetele din lemn reprezinta un combustibil termic ecologic si fiabil.

Brichete din lemn

Materia prima utilizata la confectionarea brichetelor din lemn este reprezentata de deseurile lemnoase. Rumegusul curat si pur suta la suta este din fag sau molid. Brichetele din lemn se mai numesc si microbrichete. Acestea produc energie termica la scara larga. Aceste Brichete Din Lemn sunt o alternativa la combustibilii termici clasici.

Brichete Din LemnCosturile de productie sunt cu mult scazute in comparatie cu ceilalti combustibili termici. Fabricarea brichetelor din lemn participa la scaderea poluarii mediului. Inainte de a se gasi aceasta solutie inovativa de creare a lor, deseurile lemnoase erau depozitate si stocate in conditii improprii.

Costul de productie fiind unul destul de redus conduce implicit la un pret mai scazut de vanzare a produsului finit. Acesta este un alt aspect competitiv. Aceste brichete din lemn sunt de fapt niste calupuri de rumegus. Sunt foarte usor de transportat si de depozitat. Nu necesita operatiunea de taiere ca in cazul lemnului masiv pentru foc. Nu necesita operatiunea de uscare ca in cazul lemnului de foc. Depozitarea se face cu respectarea unor cerinte minime. Spatiul de depozitare este unul mic si restrans. Acesta se regaseste de cele mai multe ori in aceeasi incapere cu centrala termica.

Brichete din lemn

Usurinta in manuire este o caracteristica a combustibilului termic Brichete Din Lemn. Ca si modalitati de ambalare, brichetele de lemn se gasesc in saci de polietilena. Intr-un sac sunt depuse cam cincisprezece kilograme de brichete din lemn. Exista si saci mai mari. Aici pot fi depozitate maxim omie doua sute de kilograme de brichete.

Check Also

Statie Asfalt Brasov

Statie Asfalt Brasov

Ce se intampla intr-o statie asfalt Brasov? Probabil nu toata lumea stie ce este o …