vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Certificat Energetic Brasov

Certificat Energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Ar fi bine sa aveti in vedere un certificat energetic Brasov. Veti avea parte de niste facturi mai mici la intretinere. In acelasi timp, un astfel de certificat va mai ofera si alte avantaje. Persoanele care cumpara locuinte sau doresc sa inchirieze, vor putea compara aceste locuinte in functie de certificatul lor energetic. Trebuie sa stiti ca in ziua de azi, certificatul energetic este obligatoriu. In toate tranzactiile imobiliare, certificatul energetic este foarte important. Proprietarul are obligatia de a prezenta acest certificat energetic.

Certificat energetic Brasov

Certificat Energetic BrasovUn astfel de Certificat Energetic Brasov prezinta o multime de indicatori. In primul rand, el va prezenta clasa energetica a locuintei. Aceasta clasa energetica este cuprinsa intre A si G. De asemenea, certificatul arata si consumul anual de energie. Un alt lucru care se poate spune despre acest certificat este ca el prezinta si indicele de emisii echivalent CO2. Se va putea face astfel o parere cu privire la eficienta energetica a unei locuinte. In functie de aceasta eficienta, se va putea lua o decizie cat mai potrivita in privinta locuintei alese.

Certificatul mai cuprinde si numeroase recomandari pentru reducerea consumului de energie. Cumparatorul isi va putea face astfel o parere despre o anumita locuinta. Chiar si proprietarul va sti ce sa faca pentru a mari eficienta energetica a locuintei.

Certificat energetic Brasov

Cu cat cladirea are o clasa energetica mai ridicata, cu atat factura finala va fi mai mica. Nu va mai trebui sa se plateasca atat de mult pentru gazele naturale si energia electrica. Un astfel de certificat va ajuta cumparatorii sa evite locuintele prost izolate. De asemenea, va incuraja proprietarii sa gaseasca solutii pentru eficientizarea energiei. Fara certificatul energetic nu se vor putea face tranzactii.

Obtinerea acestui Certificat Energetic Brasov este obligatorie, atat la inchirierea, cat si la vanzarea locuintei. Imediat ce vanzarea a fost facuta, certificatul original va fi predat noului proprietar. Un astfel de certificat este valabil pentru 10 ani. Dupa aceasta perioada el va trebui reinnoit. De asemenea, daca se efectueaza o renovare, certificatul va trebui din noi reinnoit. Ar fi bine sa aveti toate aceste aspecte in vedere.

Check Also

Angajari Modele Videochat

Angajari Modele Videochat

De ce calitati au nevoie fetele care aplica pentru angajari modele videochat? In ultimii ani, …