miercuri , octombrie 4 2023
Home / Finante / Contabil Brasov

Contabil Brasov

Contabil Brasov pentru Evidenta Contabila

Un Contabil Brasov are numeroase obligatii de indeplinit pentru angajator sau colaborator. Evidenta contabila este printre cele mai importante. Aceasta este necesara pentru tinerea evidentei tuturor activitatilor in firma.

Contabil Brasov

Astfel, un Expert Contabil va inregistra toate documentele primare ale societatii in conformitate cu dispozittile legale in vigoare. Cat si cu privire la principiile contabile din Romania. Astfel, evitand lipsa sau pierderea unor sau a mai multor documente.

Contabilul va tine evidenta tuturor mijloacelor fixe. Calculand astfel si amortizarile. Acesta va trebui sa tina si evidentele analitice si sintentice a tuturor clientilor si furnizorilor firmei. Expertul in contabilitate va intocmi numeroase rapoarte pentru dvs si pentru stat, precum si declaratii cu privire la taxele si impozitele datorate catre stat. Acesta va intocmi si verifica bilantul contabil precum si alte documente ca registrul jurnal, inventar si jurnalul de TVA, daca sunteti platitor de TVA.

Astfel, apeland la un expert, toate aceste lucruri vor fi executate, iar dvs veti sti ca toata documentatia companiei este la zi si in concordanta cu legislatia in vigoare.

Check Also

Servicii Contabile Brasov

Servicii Contabile Brasov

Servicii Contabile Brasov Ar trebui sa aveti in vedere niste Servicii Contabile Brasov. Veti constata …