duminică , iulie 21 2024
Home / Casa si Gradina / Rame Oglinzi

Rame Oglinzi

Stiluri de design pentru rame oglinzi din lemn

Alegerea unei rame oglinzi din lemn poate sa reprezinte o adevarata provocare pentru orice proprietar care isi amenajraza locuinta.

Oglinda nu este doar un simplu obiect de decor sau un instrument util in rutina zilnica, ci reprezinta o modalitate eficienta de a adauga stralucire si profunzime in spatiul dvs.

Cu toate acestea, atunci cand va doriti sa imbunatatiti aspectul si functionalitatea spatiului, este esential sa alegeti ramele potrivite pentru oglinzi.

In acest articol, vom explora diversitatea ramelor din lemn, care se bucura de o foarte mare popularitate. Insa inainte de a intra in detalii trebuie sa stiti ca exista si alte materiale din care pot fi fabricate ramele oglinzilor (metal, plastic).

Rame oglinzi din lemn: Informatii utile

Aceste Rame Oglinzi din lemn au fost, sunt si cu siguranta vor fi cea mai populara alegere. Acestea ofera un aspect clasic, atemporal, care completeaza o gama larga de stiluri de decor, dupa cum puteti vedea in randurile de mai jos. Si mai mult decat atat, aceste rame din lemn sunt si foarte durabile si rezistente.

Rame OglinziExista nenumarate stiluri de design pentru rame de oglinda din lemn, fiecare cu propriile caracteristici unice si atractivitate estetica. Iata cateva dintre cele mai populare stiluri de design pentru rame de oglinda din lemn:

1. Rame pentru oglinzi in stil traditional

Este important de precizat faptul ca ramele traditionale de oglinda din lemn prezinta adesea sculpturi ornamentate, muluri complicate si finisaje bogate.

Ele pot fi mari si ornamentale, servind ca o piesa de declaratie intr-o camera. Adesea, in multe locuinte sau alte cladiri amenajate in stil traditional, oglinda mare cu rama din lemn, este cel mai important element de decor.

2. Rame pentru oglinzi in stil rustic

In ceea ce priveste ramele de oglinda din lemn rustic, acestea au de obicei un aspect natural, nefinisat, care evidentiaza frumusetea naturala a lemnului. Ele pot avea margini aspre sau noduri, adaugand farmecului si caracterului lor.

3. Rame pentru oglinzi in stil modern din lemn

In momentul in care vine vorba despre ramele moderne de oglinda din lemn, trebuie precizat faptul ca acestea au adesea linii curate si un design minimalist.
Acestea pot fi finisate cu o simpla pata sau vopsea si pot fi o alegere excelenta pentru spatiile contemporane.

4. Rame pentru oglinzi in stil boem, din lemn

Ramele de oglinda din lemn boeme au adesea o senzatie eclectica, capricioasa, incorporand elemente precum franjuri, ciucuri sau macrame. Ele pot fi vopsite in culori stralucitoare sau prezinta texturi si modele unice.

5. Rame din lemn pentru oglinzi in stil modern de la mijlocul secolului

Exista de asemenea si ramele de oglinzi moderne din lemn de la mijlocul secolului au adesea un design elegant, minimalist, cu linii curate si finisaje simple. Acestea pot prezenta culori indraznete sau forme geometrice, adaugand farmecului lor retro.

6. Rame din lemn pentru oglinzi in stil farmhouse

Ramele de oglinda din lemn in stil farmhouse au adesea un aspect invechit, care le ofera o senzatie rustica, vintage. Acestea pot prezenta linii simple, curate si culori neutre, facandu-le o alegere excelenta pentru o varietate de spatii.

7. Rame din lemn pentru oglinzi in stil coastal

Exista de asemenea si ramele de oglinda din lemn de coasta, care prezinta adesea finisaje invelite sau invechite, evocand o atmosfera de litoral sau de plaja. Ele pot include de asemenea, elemente nautice, cum ar fi franghia sau scoici.

Asadar, daca doriti sa va orientati spre rame oglinzi din lemn, acestea sunt sapte stiluri pe care puteti sa le alegeti pentru spatiul dvs. interior.

O varietate de lemne pot fi folosite pentru ramele oglinzilor, inclusiv stejar, artar, cires, pin si nuc. Tipul de lemn pe care il veti alege, va depinde de aspectul dorit si de buget.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

Unde gasesc termopane Salamander Brasov? Proprietarii locuintelor care au nevoie de usi si ferestre, se …