miercuri , octombrie 4 2023
Home / Casa si Gradina / Remorci Agricole Tandem

Remorci Agricole Tandem

Ce marfuri pot fi transportate cu remorci agricole tandem?

Toata lumea a vazut remorci agricole tandem, chiar daca unii nu stiau ca aceasta este denumirea lor. Daca va intrebati ce marfuri pot fi transportate cu astfel de remorci, veti afla in continuare.

Pana atunci insa, vom discuta despre locurile in care pot fi vazute frecvent astfel de remorci. Cu siguranta nu le veti vedea pe strazile din orasul in care locuiti. Deci, unde pot fi vazute asemenea remorci agricole?

Unde sunt folosite aceste remorci agricole tandem?

In mod evident, in mediul rural (la sat) ati avut ocazia de a vedea acest tip de remorci, care erau atasate tractoarelor. Probabil v-ati intrebat de fiecare data, ce tip de marfa poate transporta o asemenea remorca.

Remorci Agricole TandemDe cele mai multe ori sunt vazuti agricultorii cu asemenrea remorci agricole. Acestia au nevoie de ele din diverse motive. Agricultura este o activitate care ii duce mereu pe camp pe agricultori. Cand nu se duc la semanat, merg sa duca ingrasaminte pe camp. Cand nu duc ingrasaminte pe camp, merg dupa recolte.

Pentru astfel de activitati, este necesara o remorca. Cu aceasta pot fi transportate semintele la terenul agricol, dar si ingrasamintele. Toamna, se folosesc remorci agricole tandem pentru a transporta la locul de depozitare cerealele, legumele sau leguminoasele. Si cantitatile mari de fructe vor fi transportate tot intr-o asemenea remorca.

Nu doar pentru agricultura pot fi insa folosite remorcile. In interiorul acestora se poate transporta nisip sau pietris de exemplu. Se pot transporta materiale de constructii (ciment, glet, vopsele lavabile, etc.) sau obiecte de mobilier.

Dupa cum se poate vedea, remorcile tandem sunt deosebit de utile iar cei care le detin, se pot considera norocosi. Fara a avea la dispozitie aceste remorci, activitatile lor ar fi mult mai grele.

Remorca noua sau second hand?

De multe ori, cand cauta remorci agricole tandem, agricultorii se uita mai intai de toate la pret. Unii dintre ei isi permit sa aleaga o remorca tandem noua, desi poate avea pretul piperat. Cei care nu au o situatie financiara buna, cauta remorci second hand. Si acestea insa pot fi utilizate cativa ani fara probleme.

Cel mai important insa este ca fiecare sa isi aleaga remorca in functie de necesitati. Sa stie ce transporta cu remorca si cat de des va fi aceasta folosita in viata de zi cu zi.

Check Also

Statie Asfalt Brasov

Statie Asfalt Brasov

Ce se intampla intr-o statie asfalt Brasov? Probabil nu toata lumea stie ce este o …