miercuri , octombrie 4 2023
Home / Sport si Recreatie / Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Avantaje oferite de Scoala De Ski Poiana Brasov

Imbunatatirea sistemului cardiovascular se poate realiza prin practicarea sporturilor de iarna la Scoala De Ski Poiana Brasov. Pentru o viata mai sanatoasa se recomanda practicarea schiului. In acest mod, se activeaza si se tonifica intregul sistem muscular. Monitorii de ski sunt mereu pe partiile de ski. Acestia ii vor coordona si ii vor indruma pe turisti in tot ceea ce implica practicarea schiatului. Cursurile de schi vor avea loc intr-un mediu organizat. La scoala de ski vor veni cei mici insotiti de parinti. Si adolescentii si tinerii pot invata sa schieze.

Grupele de la Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana BrasovSporturile de iarna presupun si un anumit risc de accidentare. Tocmai de aceea se recomanda ca invatarea practicarii acestor sporturi sa se faca intr-un mediu adecvat si corespunzator. Scoala De Ski Poiana Brasov dispune si de anumite protocoale de siguranta. Echipamentul trebuie sa fie corespunzator si adecvat. Antrenamentele se vor desfasura cu respectarea intocmai a indicatiilor instructorilor calificati si experimentati.

Respectand aceste cerinte, se reduce, in mod semnificativ, riscul de accidentare pe partiile de gheata. Pe cat de mult posibil, trebuie prevenite cazaturile, in urma carora se pot produce coliziuni. Accidentarile pot conduce inclusiv la programe de recuperare a celor accidentati. Inscrierea la scoala de ski are in vedere, in primul rand, nivelul tehnic al viitorului cursant. Exista trei niveluri tehnice. Acestea sunt: primul nivel intitulat si nivelul incepator. Al doilea nivel este nivelul intermediar. Al treilea nivel tehnic este nivelul avansat.

Scoala De Ski Poiana Brasov

Primul nivel tehnic pune bazele invatarrii regulilor de baza ale practicarii acestui sport de iarna – skiatul. La acest moment se invata notiunile fundamentale privind echipamentul ce urmeaza a fi utilizat. Cunoasterea echipamentului specific este esentiala pentru practicarea sportului in conditii optime. In aceasta etapa se vor dobandi si deprinderi de utilizare a mijloacelor mecanice de urcare. Nivelul tehnic intermediar este cel de-al doilea nivel adresat cursantilor de la Scoala De Ski Poiana Brasov. In aceasta etapa, acestia vor invata cum sa faca ocoliri cu schiurile paralele. Cursantii isi vor consolida cunostintele acumulate in cadrul primului nivel tehnic. Al treilea nivel tehnic face referire la schiorii avansati.

Check Also

Barca pescuit 280

Barca pescuit 280

Barca pescuit 280 Alegand o Barca Pescuit 280, veti lua o decizie cat se poate …