miercuri , octombrie 4 2023
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

O Tabara Ski ideala copilului tau

Tabara Ski este prilejul petrecerii unei vacante de neuitat. Aceasta se poate organiza si in weekend-uri. Pot participa copii, adolecenti dar si adulti. Nu este necesara insotirea minorilor. Insa daca parintii doresc acest lucru o pot face. Taberele de ski se organizeaza iarna. Sunt activitati sezoniere. Se recomanda frecventarea acestora, deoarece imbina intr-un mod placut distractia si sportul. Sanatatea organismului este primordiala.

Activitatile si programele desfasurate au rolul de a ajuta atat dezvoltarea armonioasa a organismului cat si dezvoltarea intelectuala a fiecarui individ. Personalitatea adolescentului se formeaza intr-un mediu organizat. Ideea de apartenenta la un grup creeaza premisele unei dezoltari personale eficiente.

Tabara Ski

Tabara SkiIn cadrul Taberei Ski se organizeaza diverse programe si activitati specifice sezonului rece. Concursurile, competitiile sportive, premiile, surprizele sunt elemente definitorii pe care Tabara Ski le ofera participantilor. Activitatile sunt printre cele mai diverse. Tinerii invata sa schieze. Sunt organizate programe adaptate fiecarui nivel de varsta. Se constituie grupuri separate. De regula sunt trei grupe. Copii intre patru si sapte ani, tineri intre sapte si doisprezece ani si adolescenti intre doisprezece si saptesprezece ani. Prima grupa, a copiilor intre patru si sapte ani presupune un program de activitati diferit fata de celelalte grupe. Cursurile de schi se desfasoara dimineata.

Durata acestora nu depaseste patru ore pe zi. Monitorii de schi sunt instructori calificati, precum si fosti sportivi de performanta. Cursurile se desfasoara in cele mai bune conditii adaptate nivelului si varstei copiilor. Programul adresat tinerilor cu varsta cuprinsa sapte si doisprezece ani cuprinde activitati diverse. Durata zilnica a cursurilor de schi este de sase ore pe zi. Se iau pauze: de odihna si de masa. Activitatile recreative sunt nelipsite. Ultima grupa si anume cea a adolescentilor cu varste cuprinse intre doisprezece si saptesprezece ani desfasoara un program amplu. Durata cursurilor este de opt ore pe zi cu pauzele de masa aferente.

Tabara Ski

Actvitatile adiacente sunt printre cele mai diversificate. Dimineata se serveste micul dejun. Preparatele culinare sunt pregatite de bucatari specializati. Fructele sunt parte componenta a meselor zilnice. Mancarea sanatoasa este in primul plan. Apoi au loc orele de pregatire. Tabara Ski are ca principal obiectiv invatarea tinerilor sa schieze intr-un mediu organizat, cu o supraveghere profesionala. Urmeaza masa de pranz, bogata in vitamine. Actvitatile recreative sunt importante. Se poate merge la sanius, la patinoar. Seara se organizeaza foc de tabara.

Check Also

Barca pescuit 280

Barca pescuit 280

Barca pescuit 280 Alegand o Barca Pescuit 280, veti lua o decizie cat se poate …