miercuri , octombrie 4 2023
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Tineti mereu cont de Condus Defensiv. Este foarte important sa aveti in vedere acest lucru. Foarte multe dintre accidente se produc datorita soferilor neatenti. Fie ca vorbim despre conducerea imprudenta sau depasirea vitezei recomandate, aceste lucruri produc accidente. Chiar si neacordarea de prioritate sau depasirile neregulamentare pot provoca accidente. Avand in vedere normele de condus defensiv, veti putea sa va protejati atunci cand sunteti in trafic.

Condus defensiv

Condus DefensivVa trebui in primul rand sa va examinati cu atentie masina. Puteti face acest lucru verificand rotile si nivelul uleiului. De asemenea, daca plecati in afara orasului, puteti verifica luminile. Toate aceste lucruri ar trebui sa fie optime. Centura este foarte importanta. Atunci cand conduceti, devine extrem de important sa va puneti centura. Aceasta va poate scapa cu viata in cazul unui accident. Este important ca si pasagerii din spate sa-si puna centura de siguranta.

In trafic, recomanda instructorii de Condus Defensiv, ar trebui sa va faceti cat mai vizibili. Aprindeti mereu luminile de intalnire, chiar daca afara este lumina. Nu uitati sa semnalizati toate intentiile pe care doriti sa le faceti. Puteti semnaliza chiar si pietonii.

Condus defensiv

Concentrati-va mereu pe sofat. Cand vorbiti la telefon, folositi doar handsfree-ul. Un alt lucru important este sa fiti cat mai calmi. Nu ar trebui sa raspundeti niciodata la provocarile altora din trafic. Condusul nervos va duce la accidente si ambuteiaje care ar putea fi evitate. Este foarte important sa va asigurati mereu in oglinzi. Puteti vedea astfel tot ceea ce se intampla in jurul vostru.

Condus Defensiv – Este important ca atunci cand intrati in orice intersectie sa reduceti cat mai mult viteza. Nu ar trebui sa intrati niciodata intr-o intersectie cu o viteza mai mare de 40 km/h. Intre voi si cel din fata voastra ar trebui sa fie o distanta de doua secunde. Un alt lucru important este anticiparea evenimentelor din trafic. Puteti face acest lucru, urmarind ce se intampla in fata voastra. In functie de actiunile celorlalti soferi, puteti si voi lua o decizie. Frana de motor ar trebui si ea folosita cat mai des. Aceasta va va ajuta mult in viraje pentru a mentine controlul.

Check Also

Angajari Modele Videochat

Angajari Modele Videochat

De ce calitati au nevoie fetele care aplica pentru angajari modele videochat? In ultimii ani, …