vineri , februarie 3 2023
Home / Sanatate / Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

La un Consult Oftalmologic se poate merge si preventiv. Nu este neaparat obligatoriu sa existe o stare de urgenta. Multi prefera sa mearga la medicul oftalmolog pentru verificari de rutina. Cazurile care necesita urgenta, presupun aparitia unei simptomatologii. Daca apare o durere oculara puternica poate fi vorba despre un atac de glaucom.

Consult OftalmologicExaminarile care presupun urgenta mai pot surveni si ca urmare a hiper lacrimarii sau a unei iritatii. Pot exista situatii de disconfort la purtarea lentilelor de contact. Si aceasta situatia impune un consult oftalmologic. Mereu, se recomanda efectuarea unui examen oftalmologic cel putin odata pe an.

La Optica Brasov se pot face controale de rutina, de preventie. Cei care au antecedente familiale de glaucom vor merge anual la un consult oftalmologic. In acest fel se previne aparitia unei boli, sau aceasta poate fi tratata. Persoanele care nu poarta ochelari pot merge la un control oftalmologic odata la doi ani. Persoanele care sufera de anumite boli cronice ar trebui sa mearga o data la trei la controale oftalmologice.

Check Also

Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Ce trebuie sa stim despre operatii pe pleoape? In fiecare zi in Romania sunt efectuate …