luni , octombrie 25 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Ochelari De Vedere Brasov

Ochelari De Vedere Brasov

Ochelari De Vedere Brasov

Progresul tehnologic pune la dispozitia consumatorilor o varietate de rame si lentile pentru Ochelari De Vedere Brasov. Sanatatea oculara este foarte importanta. Exista anumite afectiuni oculare care impun portul continuu al ochelarilor de vedere. Aceste afectiuni sunt miopia si hipermetropia. Exista situatii in care ochelarii de vedere nu sunt purtati in permanenta. Este cazul ochelarilor folositi doar pentru citit.

Ochelari De Vedere BrasovAlegerea lentilelor unei perechi de Ochelari Brasov se face cu respectarea prescriptiilor medicului oftalmolog. Exista lentile cu straturi antireflex. Protejeaza ochii de reflexia luminii de pe suprafata lentilei. Exista lentile oleofobe. Acestea protejeaza impotriva murdariei. Se mai numesc si lentile antistatice.

Multe lentile contin tratamente de dezaburire. Lentilele heliomatice sau fotocriomatice dispun de abilitatea de a-si schimba culoarea. Pentru citit, se folosesc lentilele de birou. Permit o regresie treptata, in timp, a dioptriilor. Lentilele ochelarilor se curata foarte usor folosind servetele umede. Exista servetele micro-fine care asigura o curatare delicata, dat in acelasi timp temeinica. Nu se va deteriora suprafata lentilei.

Check Also

Care este diferența dintre uleiul CBD și tinctura CBD?

Când vine vorba despre canabis, THC-ul și CBD-ul sunt cei mai întâlniți compuși. CBD-ul este …