miercuri , octombrie 4 2023
Home / Casa si Gradina / Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Generalitati despre usi si geamuri termopan Brasov

Majoritatea proprietarilor de locuinte au inlocuit usile si geamurile clasice cu usi si geamuri termopan Brasov. Despre acestea din urma puteti afla informatii foarte interesante in randurile urmatoare.

Va invitam asadar sa petreceti urmatoarele minute alaturi de noi pentru a afla despre usi si geamuri termopane.

De ce sunt preferate aceste usi si geamuri termopan Brasov?

In momentul in care au aparut pe piata, erau considerate un lux. Nu toata lumea isi permitea sa aiba usi si geamuri termopane. Odata cu trecerea timpului insa, ele au devenit o necesitate, mai ales ca pretul lor a si scazut.

Aceste usi si Geamuri Termopan Brasov ofera o multime de avantaje fata de cele clasice (cu tamplaria din lemn). In plus cele clasice sunt dotate cu geam cu un singur strat de sticla. Cand vine vorba despre termopane, sticla este in strat dublu sau triplu.

Geamuri Termopan BrasovStratul dublu (si mai ales cel triplu) nu permite transferul de caldura din mediul interior in cel exterior. Practic, nu mai exista nici o sansa ca aerul cald sa paraseasca locuinta. In situatia data, lucrurile sunt cat se poate de clare. Nu se mai consuma atat de multa energie termica, si se vor plati mai putini bani la facturi.

De asemenea, stratul dublu de sticla si mai ales cel triplu, izoleaza foarte mult si fonic. Aceste straturi de sticla nu mai permit ca zgomotul sa se auda in casa. In cel mai nefericit caz, chiar daca se mai aude, nu va mai fi la fel de deranjant precum in cazul celor cu ferestre si usi clasice. Dar, in cele mai multe cazuri zgomotul nu se aude deloc in casa.

Mai trebuie sa facem precizarea ca usile si ferestrele termopane sunt mult mai sigure decat cele clasice. Ofera mai multa siguranta antiefractie. Accesul hotilor in interiorul unei case dotate cu asemenea usi si geamuri este imposibil.

Geamuri Termopan Brasov

Acest lucru se datoreaza sistemului de inchidere in mai multe puncte. Atunci cand manerul usii este rotit spre inchidere, acesta cupleaza mai multe suruburi cu o placa. In acest fel, usile si ferestrele sunt mult mai sigure si imposibil de deschis de hoti.

Si in ceea ce priveste elementele de feronerie merita mentionat faptul ca acestea sunt de calitate superioara. Foarte rar se intampla sa se defecteze unul dintre aceste elemente. Nu acelasi lucru se poate spune in schimb despre elementele de feronerie ale usilor cu tamplaria din lemn. Deci, merita alese usi si geamuri termopan Brasov si din acest punct de vedere.

Intretinerea este un alt detaliu foarte important. Spre deosebire de tamplaria din lemn, tamplaria termopanelor este mult mai usor de intretinut. Nu trebuie nici sa folositi solutii speciale impotriva insectelor, nici s-o revopsiti. Nu este afectata de umiditate sau de razele UV ale soarelui. Practic, tamplaria usilor si geamurilor termopane ramane la fel si peste 20 de ani.

Un ultim amanunt foarte interesant pe care il mentionam este legat de pret. Poate exista persoane care nu au idee dar pot afla pretul termopanelor online. Exista website-uri ale producatorilor si comerciantilor care au un calculator termopane online. In acest fel, introducand anumite date (dimensiuni, culoare, sticla sau profile), se poate afla pretul.

Concluzie

Acestea sunt asadar informatii generale despre usi si geamuri termopan Brasov. Merita sa le cunoasteti mai ales daca intentionati sa alegeti o asemenea usa sau astfel de geamuri.

Check Also

Statie Asfalt Brasov

Statie Asfalt Brasov

Ce se intampla intr-o statie asfalt Brasov? Probabil nu toata lumea stie ce este o …